Det var en gang.. ja sånn starter alle eventyr. Og farmen var et eventyr uten sidestykke.

Det var en nydelig gård, masse fargerike mennesker og en setting man kanskje bare får mulighet å komme inn en gang i livet.

TV2 Farmen Kjendis sesong 2

Jeg fant ingen prins, men gode venner, bla 2 prinsesser fra nord som jeg ikke helt i starten så forskjell på.

Alle eventyr skal jo ha spenning i seg så folk vil fortsette å lese, i dette tilfelle se, og spenning og drama, det ble det.
Første store dramaet var nok da jeg gikk fra det berømte tinget i sinne, noe som aldri har skjedd før i farmens historie. Og det gikk jo ikke upåaktet hen, det ble overskrifter i alle landes store aviser og var på alles lepper, på godt og på vondt. Men det skapte TV historie og blir aldri glemt.

Min tlf har ikke stått stille siden 1. nyttårsdag, tilbud har kommet på løpende bånd og jeg har prydet forsider med både det ene og det andre. Selv om jeg valgte å gå så i uke 3, har telefonen fortsatt å ringe frem til nå, nå er vinneren kåret og eventyret er slutt, for alle oss som var med i kjendis farmen 2018, og jeg må få gratulere Pål med seieren. Den var vel fortjent.

Mange lurer på om jeg angrer på at jeg ble med, svaret er nei. Ble det mye mer oppstyr enn jeg hadde regnet med? Svaret er ja. Angrer jeg på at jeg trakk meg? Ja tidvis, for man skal aldri gi etter for mobbing, for det går over. Men i en slik setting, bobla som de kaller det, klarer man ikke tenke klart. Og før man har prøvd denne bobla som alle prater om, kan man heller ikke forstå. Jeg har skapt ett enormt engasjement, både den positive veien og den negative veien, men det betyr at folk følger med og ingenting er bedre en det.

Jeg har lært så mye av meg selv, både når jeg var på gården, men kanskje mest i etterkant når dette har surret og gått på TV!
Jeg vil benytte anledningen til å takke strix og TV 2 for en fantstisk opplevelse og ett eventyr jeg vil bære med meg i hjertet resten av mitt liv.

TV2 Farmen Kjendis sesong 2

Og takk til alle de meldingene jeg har fått, nå snakker jeg om tusenvis, så jeg får ikke svart alle, men jeg har lest alle og jeg er rørt og vanvittig ydmyk og glad over alle fine ord som er sendt min vei.

Nå starter 2018 for meg, og det blir ett magisk år med sykt mange spennende prosjekter som jeg gleder meg veldig til.
Så takk til alle som var med på å gjøre denne reisen så innholdsrik og variert. Storbonde x2 ganger, elsket og hatet, latter og grining.

Gleder meg til å se hvem som skal bli med i neste sesong, har dere noen ønsker?

Takk til alle som følger med meg på min vei, dere er min store inspirasjon.

Klem Erlend Elias

TV2 Farmen Kjendis sesong 2

Ønsker du Farmengenseren 2018? TRYKK HER!


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here