Juleshopping og prepping i Nordens Paris.

Jeg var så heldig å få tid til å stikke innom Essens dagspa i Tromsø, her har de alt du trenger til jul og julegaver til alle dine!

Jetset Sun til å bli brun og lekker, Oribe tørrshampo gir deg det fineste og mest volumiøse håret og oxygenetix tidenes BESTE Foundation som sitter i all slags vær og humør og dekker alt uten at det ser ut som en maske. Så vil jeg anbefale de fake vipper fra velour, se ser så naturlig ut og kan brukes gang på gang. Jeg sliter litt med spennings hodepine og det fikk jeg ett lite stikk for her, det er bare bittelitt så det vises ikke på mimikken men det hjelper så på hodepinen, etter all shopping tok jeg en velfortjent massage, Omg det var verd hele turen dit. Så vips så var jeg klar for jul:)!

Skal du ikke nordover, fortvil ikke, mine favoritt produkter kan du kjøpe HER!!!!IMG_1067IMG_1054veloursofieIMG_1046oribesofie 2IMG_1057oribe butikkoribe butikk 2jet set sunIMG_0971eva og erlend 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here