ERLEND ELIAS TILBYR

Hvordan gjøre din drøm om til lønn

Et inspirerende foredrag for selvstendige gründere om det å ha troen på seg selv, satse og realisere sine drømmer.

Finn din stil

Erlend Elias har lang erfaring som stylist og make up-artist, og har blant annet jobbet med ikoner som Amy Winehouse. Han kan alle triksene i boka, og gir deg verktøyene du trenger for å finne din indre stemme og personlige stil innen mote og sminke, både privat og på jobb. Disse showene er meget populære og ettertraktet.

Du er du og du er mer en god nok

Erlend Elias har trosset både netthets og janteloven. Han brenner for mangfold, og har brutt flere tabuer i sitt unge liv. I dette foredraget snakker han om hvor viktig det er å ha troen på og godta seg selv slik man er. Erlend Elias er en sprudlende og livsglad inspirator, og snakker åpent og ærlig om temaene identitet, seksualitet, selvtillit og tilhørighet. Passer både for barn, unge, arbeidsplasser og foreninger.

Stand-up show

Erlend Elias sitt stand-up show er vanvittig populært.

Fra Tysfjord til Tigerstaden, hans historie om hvordan han tok steget fra bygda han kom fra og veien frem til der han er i dag.

Alvor blandet med humor der alt er satt på spissen. Passer til både store og små selskaper.

Konfransier og temakveld

Erlend Elias syr sammen temakvelder etter kundens behov, og er en sterk konfransier som formidler med humor, glimt i øyet og stor profesjonalitet.

Han tar også mange oppdrag i forbindelse med utdrikningslag, bryllup, andre eventer, syr sammen en pakke som passer det du ønsker, og med hans kontaktnett blir bare de beste aktørene brukt og da med gode avtaler. Andre festarrangementer kan han også arrangere.