Tenk å våkne til bølgeskvulp fra et irrende blått basseng rett utenfor soverommet, tenk å bare kunne gå ut å ta seg et morgenbad?!? Ja det kan jeg faktisk, og nei jeg er ikke syden, jeg er hjemme. Jeg må faktisk klype meg i armen fordi jeg nesten ikke tror det er sant. Nå håper jeg bare det blir masse solfylte dager så jeg kan få kose meg med den fine familien jeg er så heldig å ha.
Ha en fortsatt god sommer 🙂
PS. Slenger med et bilde fra i går da jeg og min kjære innviet jacuzzien.
Smask til dere alle. Erlend Elias

   
    
 

6 KOMMENTARER

  1. Gratulerer til deg og din fam.flott eiendom dere har kjøpt, jeg tar min fam på 14 stk + Janka og kommer på besøk i 14 dager ? Ønsker dere en superfin sommer ? Klem

  2. Jeg blir så glad av å se at du har det så fint – både i hjem og hjerte. Sommerklem og skål for det gode livet???

  3. Så dei,ig å se at du er på topp! Du gir meg tro på livet og et godt humør! Klem til deg fra ei Narvikdame!

  4. Hei Erlend Elias du ser til og ha det godt og det skal du bare ha,plus at du kan dele mange flote bilda og skriver en blog det er god selvtillit og det skal du bare fortsette med.?lig hilsen en jente som ser opp til deg

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here