Ja da var jeg på tur til nord, med denne hunden til min kjære søster!
Jeg har stresset siden onsdag bare ved tanken på at jeg med mine 3 kofferter, bikkje og hundebur skulle reise de 100 milene oppover til mitt barndoms rike! Så jeg har pakket, pakket om, pakket og pakket om… Endte med å ta taxi til Gardermoen, og fikk selvfølgelig en taxisjåfør som hatet hunder, så det ble en taus lang tur. Men nå er vi iallfall her. Gruer meg litt til å sende denne lille vovsen ned i lasteplanet alene, spurte om dem hadde en cabinansatt som satt og var dyrevakt, men nei det var det ikke var svaret, så lo dem godt!
Men jeg som var ute i så god tid har jo truffet hele oslo på flyplassen, så det må jeg si var en hyggelig start på turen. Nå er castor (hunden) under flyet og jeg og min gode venninne Guro på plass i cabinen. Nord here We come❤☺

20130927-131344.jpg

20130927-131400.jpg

1 kommentar

  1. Greit å ha en blogg, men prøv i det minste å hold den noenlunde oppdatert. Er så lei av å lese den samme overskriften hver dag når jeg sjekker om det er kommet noe nytt og godt stoff fra kjære Erlend som skriver fantastisk bra, derav dobbel skuffelse når det ikke er kommet noe nytt stoff!!!! Skriv……… nå!!!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here