Etter nesten en uke som barnevakt er jeg hjemme og klar for en helg som blir å gå i 100! Jeg har så sinnsykt mye energi, hvorfor? Vet ikke, men tror det var godt å være med familie og føle at man er til nytte, så er jo de barna mine hjertebarn som jeg elsker så høyt!

Men nå er det dags å legge seg, i morgen har jeg lansering, blink blink, gled dere, det gjør jeg! Håper dere alle tar turen ut til Lillestrøm på skjønnhetsmessa! Så er det jo premiere på 71 på søndag, så denne helga blir det fyr og flamme. Hei og hopp.. Natta fininger? 

 

1 kommentar

  1. Erlend Elias! Jeg har blitt så glad i deg og din personlighet gjennom det du har delt av deg gjennom din blogg, nyheter, roskilde-og hvordan bli lykkelig serie. Jeg har ledd meg nesten ihjel av din selvironi og humor. Du virker virkelig som en uhøydelig ung mann. Samtidig som en veldig seriøs, ambisiøs og reflekterende person. Jeg gleder meg virkelig til å følge deg videre. Slike som deg er det for få av, og det er synd for oss kvinner at du er homofil. 😉 🙁 Hilsen meg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here