Vi er enkle… Jeg er enkel.. Det skjønner coka cola…
Helt fra jeg var liten har jeg blitt i ekstase om jeg fant en nøkkelring med navnet mitt på, eller ett smykker etc.. Litt av ekstasen kan jo skyldes at jeg sjelden fant noe med Erlend på.. Elias var iallfall ikke nevnt noe sted.. Det navnet ble født igjen først da den båten kom:)
Men nå har altså cola kommet på denne smarte ideen med å sette navn på flaskene, de har også flasker med søta, kjæresten, kompis, kjekken ja +++… Snart leser vi sikkert i se og hør om han som fridde med en cola der teksten på flaska var ; Vil du gifte deg med meg?..
Hahaha… Det skjer en dag, promise u!
Jeg fikk i går 2 flasker av en vakker dame på Frogner, Liv.. En flaske der det sto Erlend og en der det sto kjæresten;)
For første gang var ikke colaen bare en cola, men jeg følte det var en tanke bak og det ble en gave:)
Så de i markedsavdelingen på coka cola fortjener applaus.. De har skjønt hvor enkle jeg iallefall er <3
Xoxo Erlend Elias

20130607-154726.jpg

20130607-155815.jpg


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here