En alternativ søndag. I dag dro jeg på alternativmessen på Aker brygge, ble spådd av Henning Hai Lee Yang, han var sykt treffsikker og fortalte ting bare jeg visste, fikk utrolig mye bra råd og veiledning for fremtiden. Jeg har lenge hatt lyst til å bli spådd av han og han var like bra som ryktene sier, utrolig imponert, jeg vil ikke si hva han sa, vil ikke jinxe ting, er litt overtroisk sånn!

  

  Så var jeg så heldig å få møte igjen Astrid Ingebjørg Swart,  hun er astrolog, leser i tarot og har utdanning i pedagogisk kinesiologi og er en ekte samisk sjaman, et helt fantastisk menneske, hun hadde ikke tid til meg i dag men jeg skal til henne på tirsdag, jeg gleder meg veldig ? Les om henne på  SARAHKKAS.

  

  Så gikk jeg til min faste healer Tina, en dame med noen evner langt over det normale, hun gir meg så mye energi, fjerner alle negative tanker og følelser og fyller meg med kjærlighet. I de siste har det gått i ett for meg, tidlige morgener, sene kvelder og fullt kjør, da trenger jeg påfyll. Men jeg sliter også litt med rygg og søvnproblemer, det ordner hun opp i, så trenger du healing eller litt åndelig veiledning eller bare litt påfyll med kjærlighet og positive tanker så gå til henne. Les om henne på IRVILINSHJERTE

  

  Ha en magisk natt kjære lesere, det skal jeg ha???

  2 KOMMENTARER

  1. Du er jo så positiv at selv om jeg «ikke tror det spøtt» på healing og tarot og lesing av fremtiden i hender eller stjernene, så er det en glede å lese det du skriver.
   Mange flotte mennesker der ute, og det er godt at du treffer dem 🙂

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here