Dufter, herregud – jeg elsker deilige lukter! Heldigvis har jeg funnet meg en kjæreste som også er en sucker for dufter, ellers hadde det nok blitt vanskelig med 199 duftlys brennende rundt omkring i leiligheten til enhver tid:)

Her er noen av mine favoritter..

Muse Noir (Jonathan Adler) fra Niska Home – dersom eksklusivitet og kvalitet hadde hatt en duft, så hadde det vært denne! Vanligvis går jeg for helt andre type dufter, men denne er bare RÅ. Trenger ikke utdype mer – prøv den!!!

muse

Voluspa fra bl.a. Huset Hartvig (og en maaassse andre steder).. på grensen til å bli overkommersialisert, men har også festet sin posisjon i toppen av markedet og det er vel heller ikke uten grunn. Her finner man det meste for de fleste, og at de er flinke på design skader heller ikke. Crisp champagne har lenge vært min favoritt, men det kommer stadig nye dufter og jeg må bli flinkere til å eksperimentere mer her:) Saijo persimmon er også en favoritt, aprikos og kokos i en og samme blanding, hallo SAY NO MORE 😀

volsaij

En annen serie som er verdt å sjekke ut er Ecoya, som jeg pleier å kjøpe på – av alle steder – Ditt Apotek Lilleaker! Jeg har lagt merke til at det er fler og fler som tar inn dette merket, så dette er nok noe dere vil snuble over snart om dere ikke har sett/sjekket de ut enda.

ecoya

Og ellers så har du jo selvfølgelig ultraamerikanske merker som Yankee Candle og Gold Canyon… som i og for seg funker til sitt bruk, men som jeg syntes taper seg endel på altfor mye kunstige dufter og sitt masseproduserte utseende. Spesielt når det er såpass mye annet bra å velge mellom nå.

Hva syntes dere, har dere noen favoritter som jeg bare prøve ut?

blikk

(Bukse fra Abanti, puter fra Barfota)

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here