Min søteste Bestemor Alsine, jeg er så heldig å ha en Bestemor som er kvikk og rask, snill og bestandig i godt humør.  

 

  

I dag ble jeg, Petter og jentene med henne på gudstjeneste i Kjeldebotn, mitt barndoms paradis. Vi så veldig frem til i dag fordi jentene har begynt å lure veldig på dette med hvor vi blir av når vi dør og hvem Gud er og hvorfor vi feirer påsken. 

 

Det ble en minnerik dag og vi koste oss alle sammen, jentene syntes hele dagen var et stort eventyr og for meg ble det en dag med mye mimring fra min egen barndom. Besøkte bestefar og bestemor Brynhild på kirkegården, jeg har hatt en utrolig varm og fin oppvekst med så gode mennesker, savnet etter de som er borte er stort, men minnene har jeg! 

 

Kos og klem Erlend Elias

4 KOMMENTARER

  1. Hei Erlend Elias!
    Vi tok samme buss i går. Jeg hadde planer om at vi skulle bli bestevenner på toget fra Fauske, men du sviktet meg og ble med bussen videre til Bodø. 😉 Neste gang kanskje?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here