For meg er påsken rett og slett én ting, og det er familie. Jeg kan putte på flere ting i rekka, som kvikklunsj, kakao, sol, snø, ski, appelsin, lammesteik, krim og påskeegg fylt til randen av godis, men alt det er bare tilbehøret til hovedretten, nemlig familie.

  Er oppe i nord med alle jeg er glad i, det er sol, snø og behagelig temperatur, jeg må si at dette er en fantastisk påske og det eneste alternativet for meg. Jeg ser folk som er på alskens fjell og drikker fra morgen til kveld, afterski og flashy klær som om det skulle vært et moteshow, jeg syns det ser hysterisk morsomt ut, men for meg er denne høytiden ment for familie og rolige kvelder. Kanskje fordi jeg bor 150 mil unna mine nærmeste og vi sees så sjeldent at akkurat i høytider blir det så viktig å være sammen.. kanskje det er at jeg er veldig opptatt av tradisjoner, eller at livet mitt ellers er så full av fart og her får jeg virkelig samlet energi og får påfyll i kropp og i sinn. Uansett hvor du er og hva du gjør håper jeg du koser deg av hele ditt hjerte og har en super påske, og det viktigste av alt, gjør det som er riktig for deg!
  Her er litt bilder fra min påske så langt!
     

   

               

  Elsker å sitte i påskesola!    

           

  5 KOMMENTARER

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here