Avotil må jeg klype meg i armen, sjekke at jeg ikke ligger i ett slags Star trek fantasikoma!
Jeg må også lukke øynene og prøve huske åssen det var da jeg var tenåring og tiden før det. Før alt dette, blogg, Face, Twitter, mobiltelefoner og 10000 tv kanaler!

Når jeg vokste opp (høres jo ut som jeg er 90 år) men sannheten er jo at det er jo ikke lenge siden. Jeg har levd nå halve livet mitt med Internett og halve uten. Alt startet jo for min del med en Nokia 5110 med ringkontankort og uten muligheter for sms, Internett, tja vi måtte jo slå på ett enormt modem og høre den ringe opp, få kontakt før man kom seg inn på den enorme stasjonære pcn. Og der var det jo mirc man var på, i dag når man ser bilder fra mirc skjønner jeg jo ingenting, ser jo så hjemmelaget ut. På skolen hadde vi EDB undervisning, lærte å skrive på pc, vi spilte for det meste snake;)

I dag høres jo dette bare rart ut, få en 14 åring til å skjønne åssen det var når jeg var 14 funker jo ikke. Eks. At vi måtte ringe hverandre fra hustlf, møte hverandre på bestemte tider på bestemte steder, gikk ikke å komme 10 min for sent.
Men jeg husker når jeg var liten så snakket jo folk om tlf der man kunne se hverandre når man snakket sammen og biler som kunne kjøre på vannet.
Så det er egentlig fantastisk at man får oppleve alt dette, og jeg skjønner jo at om teknologien bryter sammen er vi ille ute. Det er blitt det viktigste for at systemet skal fungere!

Men samtidig er jeg sykt glad for at jeg fikk oppleve tiden før alt dette, jeg er jo virkelig den siste generasjonen med 1 tv kanal, hjemmetelefon, brev og personlig avtalte besøk 🙂
Når tv 2 kom satt vi ett år å så på reklamen hehe, så kom Helene og gutta, Savannah og etter det har det jo bare blitt mer og mer.
Jeg kan ikke sammenligne meg med de i byene som hadde kabeltv eller dem som hadde parabol, de hadde nok flere valg før meg:)
Men vi var jo ikke helt lost, kosa oss veldig med Nintendo ☺

Tror faktisk ikke jeg hadde klart meg en uke, eller en dag uten min iPhone! Jeg er vel det en helt klart kan kalle hekta. Men jeg ser det ikke som ett problem, jeg koser meg på sosiale medier!

20131127-171139.jpg

20131127-171150.jpg

20131127-171132.jpg

20131127-171201.jpg

20131127-171155.jpg

1 kommentar

  1. Hihihi… Ja, jeg husker den første mobilen jeg så, det var det man kan kalle en murstein uten like. Nintendo nes var jo en stor glede i barndommen, samt comandore 64, amiga etc. Rart å tenke tilbake til den tiden vi brukte telefonkiosken for å ringe til klokka (hvis man ikke hadde klokke på armen). Jeg trur før all denne teknologien kom, så hadde de fleste eller flere av oss mer respekt for tiden og de tidpunkt man skulle møte et sted.
    For nå er det jo så lett å bare sende sms el ringe og bruke face el twitter, hvis man er litt for sent ute..
    Vi skal jo ikke klage for mye på slikt det er nå, for vi er jo heldige som er en del av dette.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here