Min beste venninne giftet seg i helgen 1 august og jeg var så beæret at jeg fikk være toastmaster og makeup artist, hår gjorde Marina fra Oslo Hair.
Jeg var ikke i tvil om hvilken Foundation jeg måtte velge for Tove på hennes store dag, Oxygtentix er vannfast, lager ikke striper og det har en 24 timers perfekt finish!

Test ut Oxygenetix! (Essense)
Og takk Gud for at jeg brukte den både på brura og på meg selv, jeg var jo utskreke som det heter på godt nordnorsk, jeg hikstet jo allerede når første tonen i brudemarsjen var spilt. Ikke så rart, hun så jo ut som en drøm og hun utstrålte slik lykke som jeg aldri hadde sett før, det var en magisk stemning!

Bryllupet var planlagt til fingerspissene og ingenting var utelatt til tilfeldighetene, det var en dag, kveld og natt som alle vil huske forever. Og det beste var at hun var like fin i sminken når hun gikk opp kirkegulvet som da hun ble båret over dørstokken, så takk Gud for Oxygenetix- it makes my job so easy!

Den fine brunfargen hennes kommer fra min favoritt Selftan Jetset sun og den kan du kjøpe her ; ESSENSE

Xoxo

   

   
    
    
 
   
   
   
    
    
    
 
   
    
    
    
   
   
    
    
    
 

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here