1. april er den morsomste dagen i året, da kan man lure alle rundt seg opp i stry, og det uten at noen kan bli sure. Husker da jeg var 9 år, da lurte jeg en dame til å kjøre 6 mil fordi jeg sa det var fritt for melk på butikken her vi bor, men var det fritt for melk? APRILSNARR ???

I fjor lurte jeg alle venner, bekjente, familie at Graham Northon hadde sett meg på Else Kåss Furuseth sitt talkshow og nå ville han ha meg som gjest, alle gikk jo rett på og media startet å ringe, da måtte jeg jo avsløre spøken. Men i år tok det jo helt av. Først ville jeg ha som aprilsnarr at jeg skulle til Geneve og holde tale under menneskerettighetskonferansen i mai, og deretter være gjestedommer i et par saker i Haag for Nato og FN. Men det syntes de rundt meg var litt for kjedelig og litt for alvorlige saker å tulle med, og jeg er jo som han fjordland gutten – en skikkelig vinglepetter!

Klokken tikket til langt på dag, jeg hadde ikke lurt noen ennå, foruten om kjæresten min da, jeg sa jeg skulle bli med på et nytt konsept med Triana Iglesias der jeg skulle være Co Host for et nytt tv-program som skulle spilles inn i sør Afrika og hete Gays VS Army.. Skulle være borte hele sommeren hahaha ? Det likte han dårlig!

Men klokken tikker og jeg har ikke fått lurt noen ennå, så leser jeg i et blad om noen som er blitt forlovet, der har vi det, det er en uskyldig og morsom spøk, det er nok få som går på den, og spesielt når jeg legger med et bilde av 2 gifteringer skjønner nok folk det tenker jeg, pluss at de som kjenner meg vet at jeg vil ha sort diamant i forlovelseringen. 

Men jeg kjører på! Jeg kjørte og det gikk så satan innihelvete fort, rekord på bloggen, instagram og de 3 Facebook kontoene mine er overøst av kommentarer og mld, blomster på døra (synd vi er på ferie), og div aviser og media har ringt! Blir så glad og varm i hjertet, jeg tror jo nesten selv at jeg er forlovet nå, jeg våknet i dag å så på fingeren men den var like tom, så unnskyld alle sammen med dette var bare en APRILSNARR … men jeg håper den dagen det er virkelig at jeg skal gifte meg at jeg får like mye oppmerksomhet for dere er jo helt amazing!! Men denne gangen var det bare tidenes aprilsnarr. 

Nå gleder jeg meg til om ett år???

  

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here