Ja jeg trenger vel ikke fortelle at det blåste på «toppen» i går, selv om det ikke var jeg som hadde en hyrdestund i Guds åsyn  så tok det iallefall all min energi og det kokte rundt meg… Og da mener jeg kokte. Så tør ikke tenke på hvordan hovedpersonen hadde det!

Men så har jeg heldigvis en engel i livet mitt, Tina, og hun eier frisørkjeden Hairport, 18 salonger tror jeg hun har i skrivende stund og snart en på Sandaker, den skal bli sykt fancy i retrostil så det gleder jeg meg maks til!

Uansett i dag ringte hun og sa; Hei lille pus, er du sliten og da begynte jeg seff å gråte litt, når man er sliten så er man jo ekstra sårbar og jeg må jo ikke glemme at jeg er relativt nyoperert og MÅ ta det med ro… Så hun sa kom til meg så får du litt kos, vi har jo snakket om det lenge at jeg skulle få farget håret mitt nå etter jeg har klippet det. Jeg er jo naturlig mørk og kler best og være mørk, så i dag fikk jeg tidenes hår behandling på Hairport på Metro senteret i Lørenskog. Den hodebunnsmassasjen i det lekre vaskerommet som minte mer om regnskogen gjorde susen, det var helt hinsides deilig. Så farget hun det i mine naturlige kalde mørke bruntoner så la hun inn litt lilla spill i det så jeg får litt liv i det og ikke blir så anonym… Om det skulle bli noen fare for det hehe. Jeg ble iallefall veldig fornøyd og føler meg litt rampete akkurat som jeg er, samtidig litt mer voksen og vi må jo ikke glemme at jeg har bursdag på mandag og da blir jeg jo faktisk 29 år.. Igjen:)..

Takk Tinamor for at du er her og passer på meg og takk for ditt herlige vennskap, du lyser opp dagen min.

Kizz kizz EE

   
                 

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here