Nå er året i gang og det er jeg også. Det som er litt surt akkurat denne uken var at min kleskolleksjon skulle blitt vist på moteuken akkurat i disse dager, men pga en litt heavy høst så har alle mine planer blitt litt forskjøvet, jeg er jo egentlig ikke en som lar privatlivet mitt gå utover jobben-what so ever-, men nå har det jo vært litt av en omveltning. Men jeg lever,  jeg er frisk og så klar for alt som venter meg. Har hatt ett par fantastiske mnd nå, det legger vi mer ut om her i løpet av uken. Brikkene faller på plass, sakte men sikkert og i rett rekkefølge. Denne uken er jeg barnevakt for mine 2 småtroll, niese på 6 og nevø på 1. Så det blir lite Fashion på meg denne uka, men det blir skjønnhetsmessa til helga, der lansererer jeg nå sykt spennende og søndag er det jo premiere på 71 grader nord, så nå holder jeg bare pusten.

Kizz kizz EE

   
  [wpvideo dqKgggWS]  
[wpvideo tbAVSvb0] 

3 KOMMENTARER

 1. Hei!

  Så kjekt å se at du har oppdatert bloggen 🙂

  Til tider henger man etter i planer og gjøremål. Så lenge livet blir lysere og hverdagen lettere, så er det verdt at ting er litt på halv åtte. Selvom det kanskje betyr mer stress en annen uke frem i tid. Så er det godt å vite at de ukene og mnd som har gått har styrket personen jeg og det hjelper gjerne med å gjøre tingene lettere fremover også.

  klem

 2. Wooow,så bra du er i farta i igjen!! Har fulgt med deg på Snap,å det er jo morro? Gleder meg til å se på 71℃ Nord,du æ jammen tøff som var med!!
  Keep up the good work, ta godt vare på deg selv,å legg inne n pustep pause innimellom!!??
  Klæmmm?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here