Det er første nyttårsdag, første dagen i ett helt nytt år. For meg betyr det nye prosjekter, nye drømmer, nye gleder, nye sorger, nye venner og kanskje en ny god venn som bestemor ville sagt Hehe. Men først av alt så er det Farmen kjendis som står på trappa å banker på, og det starter allerede i kveld, og hvordan jeg følte første dagen/uka på gården kan du lese HER! VG rett fra hjerte!

Jeg har ikke sett episodene selv, så jeg lover at jeg skal komme med innlegg her etter hver episode. Dette blir så nervepirrende å se, men jeg er glad dere alle ser det sammen med meg?

Håper den første dagen i det nye året behandler dere fint. Kizz EE

4 KOMMENTARER


  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791
    Trine B. Robertsen

    Godt Nytt År ???

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here