I kveld skal vi til Geir, og jeg må få si at det er en mann jeg trodde var litt for «mann» for meg, så viser han seg og være den mest varme, sympatiske og morsomme mannen! Blitt utrolig glad i han og der igjen kan man se hvor viktig det det ikke er å dømme noen på forhånd, så fy skamme seg til meg! Og You Good Bless you Geir?

I dag er det siste kvelden og jeg må si at det faktisk er veldig trist, man blir i en boble inni det kokende kaoset, og spesielt når vi fikk reise til andre siden av jorda (nesten), så blir man knyttet. Men satser på at det ikke er siste middagen vi 4 har sammen.  Vi hadde det helt fantastisk gøy hos Geir. Jeg må slenge med ett bilde av meg og hans kjære kone, hun er en engel. Jeg håper det blir litt mer Manglerud kos utover våren.

[wpvideo HhcXnC5X]​Så tusen takk til alle som har sett på, takk til produksjonen, alle som har stilt opp, til Tv Norge og ikke minst Tusen takk til Maria, Kjersti og Geir. Dette har vært en fantastisk reise. Lykke til i kveld Geir, måtte den beste mann/kvinne vinne!

Kizz kizz Erlend Elias

9 KOMMENTARER

  1. Fantastisk ??SÅÅÅ gøy å følge deg Erlend Elias ? Artige serie dette !
    Å tvi tvi måtte den beste mann/kvinne vinne i kveld ❤️ Heier på deg!
    Klem fra Bodil Yksnøy – Oriflame

  2. Erlend Elias, du «tar kaka» med din personlighet og utstråling. Du er ekte og tør å være akkurat deg selv. Digger det!!! OG gratulerer med seier’n – det fortjente du!!

  3. Dere er de fire beste på Fire Stjerners middag For en herlig gjeng Og du Elias er jo så herlig og skjønn Og Maria også Herlige personer alle fire klem

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here