Tusen takk til alle som har fulgt meg, sendt meg sms, mails og backet meg og gitt meg så sykt gode og fine tilbakemeldinger. Jeg har lest allt, og alle er tatt vare på!

Takk til gjengen som jeg fikk være så heldig å være på tur med, dere har en veldig soesiell plass i hjertet mitt. Takk til Crewet i nordisk, u all rock og fantastiske TVNorge som ville ha med meg.IMG_6870IMG_6911IMG_6885IMG_6890IMG_6908IMG_9198IMG_9207IMG_9086 

[wpvideo Sv7jeaZc]  [wpvideo kdAbIEWF]  
[wpvideo BoWQ2QzF] Jeg har hatt en magisk tur, litt vemodig at jeg måtte reise hjem i dag, men tror det var på riktig tidspunkt og jeg gleder meg til å følge de andre videre fra sofaen, måtte den beste vinne.

Tusen takk for en super reise både mentalt og fysisk, og takk for alle som har fulgt med❤️

Klem Erlend Elias 

7 KOMMENTARER

  1. Vet du Erlend Elias, æ trur æ e en av dine bigest fans, æ håpa så mye at du skulle vinne, men du e den beste, ønske om alt godt i din vei xxx

  2. Så kjekt å følge deg på denne reisen , blir glad når jeg seg deg !!:) Du er er herlig menneske !!!! God klem ???

  3. Såååå leit at din reise endte nå? Programmet blir ikke det samme uten deg…..Du er bare helt fantastisk❤️ Du har sprengt dine grenser og seiret i ditt indre jeg? Du har presset deg mer enn de andre og det står det virkelig respekt av?? Fine, gode, super E.E.?

  4. Du er fantastisk Erlend Elias! du er den eneste grunnen til at jeg så på 71 grader nord. Du har imponert meg stort, du skal være så stolt av deg selv 🙂 jeg leser bloggen din ofte men har desverre ikke kommentert før nå noe jeg angrer på, du er en amazing person! jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sett på Erlend Elias VS Roskilde, du er bare så latterlig morsom <3

  5. 71 gr Nord blir ikke det samme uten dæ !! Synd du måtte dra…Humørsprederen i gruppa…du e bare så FANTASTISK!!

  6. Så trist at du endte din reise nå,du var et fantastisk flott «innslag»,blir så glad av å se deg,og det fine samholdet og hjelpsomhetens hos dere alle. Du har sprengt grenser,oppfylt drømmer,presset deg selv kanskje mer enn noen,vist både latter,humor,tårer og smil,kort sagt vært deg selv på godt og vondt. ? Stor respekt for deg og innsatsen din,en vinner er du uansett om du gikk ut noe tidligere enn de andre. ?? Programmet blir likevel ikke det samme uten deg,men takk for fine stunder,og lykke til med sofa-deltagelsen sammen med oss andre. ?
    ?????. Elin.

  7. Du har imponert meg voldsomt!! Å følge med på 71 nå blir ikke det samme, det er jo bare idrettsutøvere igjen. Jeg håpte i det lengste at du skulle komme til Nordkapp! Etter all grensespregninga du har gjort, hadde du fortjent det! Ønsker deg uansett lykke til med alt! =)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here