20130706-021052.jpg

Nå har Comfyballs.no nettbutikken åpnet!
Dette er et nytt norskdesignet bokserhortsmerke som ved hjelp av ny teknologi har funnet løsningen på mange menns problemer. At de ikke har kontroll på utstyret.

Jeg har tatt en prat med mannen bak, Anders Selvig, som hoppet av en godt betalt jobb i finansbransjen for å bli undertøysgründer.

Hvordan kom du på dette?

– Det startet det med at jeg selv ønsket å finne en løsning som var mer komfortabel enn det som fantes i boksershortsmarkedet. Et av de største problemene med dagens boksere er at de ikke gir tilstrekkelig kontroll på utstyret som beveger seg rundt der nede, noe som kan være ukomfortabelt i mange situasjoner. Ikke alltid lett å skulle justere mens man er blant folk. Med comfyballs slipper du dette. Det blir rett og slett mer comfy, forteller Selvig og legger til:

– Det har ikke skjedd noe nytt knyttet til funksjon innenfor herreundertøy på veldig lenge.

Etter å ha gått og grublet over ideen tok comfyballsgründeren opp symaskinen til kona og begynte å eksperimentere.

– Jeg har holdt på med design og produktutvikling i tre år og i fjor høst tok jeg steget ut og sa opp jobben for å satse for fult. Jeg mener vi har funnet det perfekt snittet og jeg har stor tro på produktet. Vi bruker tekstiler som er av høy kvalitet, noe som har vært viktig.

I første omgang har han en hvit og elegant utgave med rød logo på. Til høsten kommer flere farger samt en sportsmodell i microfiber som er enda mer ideell til sykling/løping og andre aktiviteter
– De fleste vil sette pris på bedre ball control i hverdagen.

Selv om butikken først åpner nå i sommer har han delt ut til en rekke peresoner og responsen så langt er meget bra.

– Alle synes den gir bedre ball kontroll, og mange har sagt de nå ikke vil å gå tilbake til sine tidligere boksere. Det betyr vel at den lever opp til navnet sitt, avslutter underbuksegründeren.

Jeg har selv fått vært en av de første i landet som har fått testet ut disse nye boksershortsene, jeg må innrømme at de holder det dem lover. En helt ny følelse av comfor… Rett og slett utrolig behagelige. Kvinner får jo BHr spesial tilpasset, så det var på høy tid at vi gutta fikk litt ekstra på undertøysfronten!

Xoxo Erlend Elias20130706-021121.jpg20130706-021130.jpg

20130706-021330.jpg

20130706-021353.jpg


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here