Det finnes ett sted i Oslo hvor jeg finner roen, der musklene blir røsket tak i og jeg får en fullstendig behandling som gjør at kroppen min føles som den er blitt født på ny og det er hos China Liangtse i Akersgata i Oslo.

De har tradisjonell kinesisk massage og egen doktor innenfor kinesisk medisin.
Alle som jobber der har mange års utdannelse og de er eksperter ut til fingerspissene. Etter alt jeg har vært igjennom i det siste har det vært en velsignelse og få kunne komme hit, til nå har det bare vært inviterte som har kunne benyttet seg av dette fantastiske stedet. I dag åpner de dørene for offentligheten og alle terapautene er på plass. Unn deg selv en velfortjent pause fra hverdagen eller gi noen du setter pris på verdens beste julegave. Jeg har hatt med meg de jeg har vært mest glad i og hatt det helt amazing. Vil du booke time kan du gjøre det her BOOKING, Hils fra meg og du får en god deal❤️

Gratulerer med åpning! 

IMG_5078imageimageIMG_5080IMG_5077IMG_5081IMG_5076IMG_5082IMG_5079IMG_5084

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here