Søndag var jeg så utrolig heldig å få jobbe som konferansier for Norges største og mest spektakulære brudeshow, arrangert av Brudekjolen i Oslo. For en dag, for noen kjoler, så annerledes fra mye av det andre jeg stort sett jobber med. Det er umulig å ikke bli følelsesmesdig berørt av en dag som denne, for mange den største dagen i livet. Tusen takk for at jeg fikk være med på denne reisen, til ildsjelene bak for all organisering, planlegging, feilfri og profesjonell gjennomføring. Takk til vakre, gode Ellen Fegth, hennes modeller og sangere, til de vakre blomsterpikene som fikk enhver kvinne i salen til å smelte. Håper de som var tilstede hadde det like magisk som meg. Og hvilken fantastisk følelse å få avslutte hele showet med å gå nedover gulvet som brudgom.. denne gangen var det nok ikke the real deal, men en dag…….!! Til kjæresten min: det er bare å begynne å planlegge…;)

IMG_3353.JPG

IMG_3355.JPG

IMG_3351.JPG

IMG_3359.JPG

IMG_3357.JPG

1 kommentar

  1. Så mange nydelige mennesker på ett brett, store og små 🙂 En bryllupsdag er spesiell, helt enig med deg der. Mannen min og jeg giftet oss for 19 år siden (men det føles som det var i går <3 ) så alle disse kjolene brakte frem koselige minner! 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here