I dag har jeg vært hos bloggdronninga Trine Grung og fått proff hjelp! Fikset opp både på blogg og Facebook.
Det er SÅÅÅÅ mye muligheter på sosiale medier og man vet så altfor lite. Så nå skal jeg ta Facebook kurset hennes. Det burde alle gjøre, spesiellt dem som bruker sosiale medier til mer en å slarve og tjyvkikke på alle andre!

Kurset til Trine er superenkelt å kjøpe HER. Nettkurs er tingen og jeg skal starte mitt eget. Det er sikkert!

Det er fredag og jeg sitter hjemme etter en fruktbar dag hos Grung. Gira på å starte for fullt. Men fredag er fredag, så må jo si at rockefoten er jo litt rastløs. Får se hva kvelden bringer. Genseren jeg har på meg er fra den nye kolleksjonen til Daniel Franck!

20140328-202929.jpg

20140328-203003.jpg

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here