Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

Før jul fylte min kjære mamma 60 år. Jeg ville sammen med mine 2 søsken lage en skikkelig fest for henne. Vi bestemte oss derfor at vi skulle ha en surpriseparty for henne.

Vi startet planleggingen i september og det ble noen sykt intense måneder. Med skal vi danse på siden og mine søsken like opptatte ble dette litt av en kabal. Jeg er derimot så vanvittig glad for alle som bidrog, bakte, lagde mat, serverte og hjalp oss til å få kvelden i havn. Det ble rett og slett magisk. Tysfjord Turisthotell stilte med lokaler og rom og bakeriet Myklevold stilte med en fantastisk kake med bilde av mamma!

Det var også kjørt rein fra Kautokeino og opp der de lagde bidos. En venninne i nord holdt trådene mens det kom en masse fine folk fra Oslo og resten av landet.

SE FILMEN

Tusen takk til alle artistene, gjestene og alle andre som hjalp oss å få til en skikkelig fin og minnerik bursdag til min mor!

Bilder: Per Heimly

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here