ImageJeg drømmer om poselenshud, jeg vil jo være glatt som en baby… Helt uten urenheter, nupper og rynker.. Hva gjør jeg feil?
Skulle tro jeg som jobbet med skjønnhet 24/7 hadde drømmehuden… Men sånn er det ikke. desverre.
I dag gikk jeg på Meny på CCvest, skulle handle ei brus… Joda så impulsiv som jeg er endte jeg jo opp hos hudpleier på helsehjørnet hehe… Jeg vet det er ett laimt navn… Men det er faktisk ett helsehjørne med alle tilbud du kan tenke deg.. innenfor helse vel å merke…
anyway… Jeg kom inn på det lille rommet, hyggelig nok men absolutt blottet for luksus- IKEA innredning og en enkel benk. Hudpleieren er en voksen dame på sikkert noen og femti, blondt bleika hår opp i en topp, fyldige lepper og stram panne. Det lukter reint og godt på rommet der jeg ligger under ett limegrønt pledd.. Hun starter dampmaskinen, legger bommulpads over øynene mine og vi er i gang…
Etter dampen, klemmer hun, skiser og klemmer, forteller at jeg har en feit, tør og sensetiv hud. Ok.. Så er hun vel egentlig mer gira på å selge produktene hun har i IKEA skapet enn hun er på å fikse huden min, for hun graver og graver etter hva jeg bruker til vanlig å uansett hva jeg svarer så er det feil å jeg må starte med hennes produkter hehe.. Greit nok… jeg lar det gå.. Jeg trenger bare å få fiksa huden min, få bort litt døde hudceller å få litt fukt… Det viktigste av alt, få litt omsorg… herregud, det er jo stort sett derfor vi går til diverse behandlinger… vi trenger litt mennesklig kontakt… Jeg har en super utfordrende måned forran meg så dette skal jeg unne meg… tenkte jeg mens jeg lå å irriterte meg over at hun tygde tyggisen sin inn i øret på meg, eller de 6 gangene jeg ble liggende alene mens hun gjorde kontorarbeid… Innimellom klarte jeg å kose meg når jeg ikke lå å vridde meg i bekymring over om jeg kom til å rekke tilbake til bilen før parkeringa gikk ut.. Så gjorde jeg den klassiske feilen… Hun spør: skal jeg legge på en maske? Jeg sa at ja seff det kan du vel…. Akkurat når jeg sa ja så tok det meg tilbake noen år, da jeg jobbet i salong og hadde frisørkunder… Kunne høre min egen stemme si: skal du ha i litt kur?… Vips ble det 400 kr dyrere for kunden… Sånn var det i dag også.. etter en helt OK hudbehandling, med en maske som svei litt i huden ble prisen dobla, 1250 kr… for en helt ordinær hudpleie..
Jeg syns ikke det var greit, men jeg hadde jo ikke spurt om prisen på forhånd heller da..
jeg var ganske snurt når jeg gikk… hele ukelønna gikk jo haha… Men når jeg kom hjem, sett meg i speilet og følt litt på huden kom jeg frem til at det er vel ikke røkelsen, champagnen og spamusikken som gjør huden fin, men selve pleieren.. Tross i tyggisen, maset om produktene er jeg greit fornøyd.. Men prisen trekker ned.. Så jeg gir det terningkast 3…
Neste mnd er det en ny salong <3


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/e/erlendelias/www/wp-includes/formatting.php on line 4791

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here